Regjistrimi i anijeve në Gjermani
nga995 euro
 • E vlefshme në mbarë botën
 • Në dispozicion për të gjitha kombësitë
 • Nuk ka nevojë për inspektim (nën 24 metra)
 • Shërbim i përshpejtuar 3-5 javë
 • Nuk ka taksa vjetore të anijeve
 • Regjistrimi zyrtar i flamurit
 • Përfshin të gjitha përkthimet
 • Nuk ka tarifa të fshehura - çmimi gjithëpërfshirës
 • Renditur në vendin e 11-të në listën e MOU
 • Regjistrimi është i vlefshëm për jetë!
 • Për private, barka dhe komerciale

Regjistrimi i anijeve në Gjermani

Për të gjitha Kombësitë

Regjistro varkën ose jahtin tënd Gjermania

Regjistrimi i jahteve në Gjermani për të gjithë anëtarët dhe banorët e BE-së – Ne kujdesemi për të gjitha dokumentet

Le të kujdesemi për regjistrimin e jahtit tuaj nën flamurin gjerman. Dokumentet mund të jenë paksa dërrmuese, por ne do të kujdesemi për të gjitha për ju.

Gjermania ka një regjistrim shumë të njohur të jahteve që konsiderohet si një nga bujtinat më të vlerësuara në botë. Nëse mbani flamurin gjerman në anijen tuaj, e dini se inspektimet tuaja do të kufizohen në minimum kur udhëtoni jashtë Gjermanisë. Anijet me flamur gjerman dihet se janë me cilësi të lartë dhe mosha mesatare është e ulët.

Kush mund ta regjistrojë varkën e tyre nën flamurin gjerman?
Çdo qytetar nga BE-ja, rezident në Gjermani ose ndonjë kompani e BE-së ku shumica e drejtorëve janë mbajtës të pasaportave gjermane mund të regjistrojnë varkën e tyre në Gjermani. Për kompaninë do të na duhet t'ju caktojmë një agjent rezident në Gjermani. Ky agjent rezident duhet të jetë një shtetas gjerman me vendbanim në juridiksionin dhe distriktin e regjistrit të anijeve. Ne punojmë me një agjent profesionist rezident i cili është kujdesur për këtë për shumë vite.

A mund të regjistrohet çdo lloj anijeje në Gjermani?
Regjistri gjerman detar pranon regjistrime për përdorim privat, barebar dhe komercial. Kërkesat janë paksa të ndryshme për çdo lloj përdorimi.

A duhet të rinovoj çdo vit regjistrimin tim të anijes gjermane?
Jo, regjistrimi gjerman nuk ka nevojë të rinovohet dhe është i vlefshëm për sa kohë që nuk janë bërë ndryshime në anije. Për këtë arsye nuk ka tarifa vjetore pas regjistrimit.

Sa kushton për të regjistruar varkën time në Gjermani?

 • Janë 3 tarifa të ndryshme që i paguhen regjistrit gjerman PLUS tarifën tonë të shërbimit për t'u kujdesur për gjithçka për ju.
 • Tarifa jonë e shërbimit për ofrimin e një agjenti lokal të regjistruar gjerman dhe për t'u kujdesur për të gjitha dokumentet gjermane është një tarifë një herë prej 995 €, - Tarifa jonë nuk përfshin tarifat detare të mësipërme.
 • Regjistrimi i jahteve detare 393 €,-
 • Agjencia Federale Detare dhe Hidrografike (BSH) për përgatitjen e certifikatës së tonazhit të anijes 250 €,-
 • Regjistri Detar i Transportit, i cili llogaritet sipas vlerës së anijes + 25 €,-

A mund të marr një licencë të radios për shifra gjermane?
Po, ne mund të aplikojmë për një licencë për shifra gjermane - radio për ju ndërsa aplikoni për regjistrimin e anijes tuaj gjermane. Tarifa jonë për të aplikuar për licencën e radios së pikave është 250 € - dhe përfshin të gjitha tarifat detare.

Sa kohë duhet për t'u regjistruar nën flamurin gjerman?

Koha normale për t'u regjistruar nën flamurin gjerman është rreth 3 deri në 5 javë. Megjithatë, ekziston një mundësi urgjente në Hamburg që të ketë një certifikatë regjistrimi të përkohshëm anglez të lëshuar menjëherë nga gjykata. duke konfirmuar se aplikimi për regjistrimin e anijes është depozituar me rregull dhe se jahti do të regjistrohet në regjistrin e anijeve së shpejti. Kjo certifikatë u mundëson klientëve tanë të përdorin tashmë jahtin e tij në bazë të një regjistrimi të përkohshëm të supozuar.

Cilat janë kërkesat e ndryshme për regjistrimin gjerman privat, bareboat dhe komercial?
Ekzistojnë kërkesa të ndryshme sigurie bazuar në llojin e regjistrimit:

 • Përdorim privat - nuk kërkohet certifikatë sigurie
 • Kartës bareboat - kërkohet një Certifikatë Boat ("Bootszeugnis").
 • Përdorimi komercial - Kërkohet "Certifikata e sigurisë për veturat rekreative" dhe "Certifikata e menaxhimit të sigurt"

Çfarë dokumentesh duhet të siguroj për një regjistrim gjerman të jahteve?

 • Një autorizim për ne që të kujdesemi për regjistrimin (ne jua ofrojmë këtë)
 • Pyetësori ynë i formularit KYC (njoh klientin tuaj) (ne ju ofrojmë këtë)
 • Kopje e pasaportës ose kartës së identitetit të pronarit (ve) përfitues.
 • Kopja e faturës së pronarit(ve) përfitues. (faturën e shërbimeve duhet të tregojë adresën që tregohet gjithashtu në pasaportën ose kartën tuaj të identitetit).
 • Deklarata e Konformitetit dhe Certifikata CE për jahtin (kopja është në rregull)
 • Certifikata e Ndërtuesit (kopja është në rregull)
 • 2 x foto të jahtit: 1 x pamje anësore dhe 1 x pamje nga ana e jahtit (foto të vërteta)
 • Dokumentet aktuale të regjistrimit të anijes dhe certifikata e anulimit nga certifikata e pararegjistrimit ose mosregjistrimit në lidhje me jahtin
 • Përafërsisht. vlera e jahtit (çmimi i fundit i blerjes i paguar).
 • Formulari ynë i aplikimit me detajet e klientit, detajet e varkës si: prodhuesi, lloji, fuqia, viti i ndërtimit, numri i motorit, gjatësia etj.
 • Në rast se kompania e BE-së zotëron mjetin lundrues: dokumentacioni korporativ i noterizuar dhe i apostilluar i kompanisë së huaj (Certifikata e themelimit, Memorandumi dhe Neni i Shoqatës, Certifikata e Qëndrimit të Mirë)
Tabela e Krahasimit të Vendeve të Flamurit
  Poloni Mbretëria e Bashkuar Langkawi San Marino
Sa shpejt mund të bëhet? 24 ore 3 ditë 5 dite 2 Ditë
Në dispozicion për të gjitha kombësitë po po po po
Periudha e Validimit Per jeten 5 vite Per jeten 5 vite
Certifikatën e flamurit po po po po
Regjistrimi i pronësisë po po po po
Sondazhi është i detyrueshëm jo po jo jo
I vlefshëm në të gjithë botën po po po po
I përshtatshëm për jahte komerciale jo po po po po
Pricemimi nga 420 EUR 459 GBP 950 USD 590 euro
Shih detajet Shih detajet Shih detajet Shih detajet

Të gjitha Metodat e Pagesave Ndërkombëtare të Pranuara